Polyester bloembakken, een streling voor het oog

By in
4887
Polyester bloembakken, een streling voor het oog

Een polyester bloembak is een streling voor het oog. Ze zijn perfect voor elke tuin en ze gaan makkelijk een aantal jaren mee. Met hun strakke design geven ze je tuin of je dakterras net dat tikkeltje meer. Maar waarom moet je kiezen voor polyester bloembakken?

Polyester bloembakken geven je tuin een extra touch. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud, maar daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen voor zo’n bloembak. Wij sommen ze even voor je op.

  • Een polyester bloembak is een duurzaam materiaal. Het kan dus jaren meegaan.
  • Ze zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Dus als de vorst er aan komt, dan kan je bloembak gewoon buiten blijven staan. Dit komt omdat ze dankzij het polyester, geen vocht of water kunnen opnemen en je bloembak dus ook niet kan barsten.
  • De bewapening loopt verder in de hoeken. Het zorgt er dan ook voor dat de hoeken niet kunnen uitscheuren.
  • Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Daarboven zijn ze ook licht. Ze wegen meestal niet meer dan 10 kg. Je kan ze dus heel gemakkelijk plaatsen in je tuin of zelfs verplaatsen. Eenmaal gevuld met potgrond, wegen ze tamelijk veel. Het geheel kan tot 300 kg wegen. Dus je moet ook geen schrik hebben dat je bloembakken gestolen worden.
  • Ze zijn geschikt voor elke tuin, elk balkon of elk dakterras.
  • Polyester bloembakken zijn gemakkelijk in onderhoud. Je kan de bloembakken makkelijk reinigen en dat biedt terwijl de nodige bescherming aan je polyester bloembak. Er wordt aangeraden om de bloembak minimaal één maal per jaar te reinigen. Hiervoor gebruik je beter geen staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen of andere schurende materialen. Ook reinig je je bloembak beter niet met een hogedrukreiniger, want dat kan schade veroorzaken. Als de bloembak stuk is, kan je hem voor 95% recycleren. Dus ze zijn niet enkel duurzaam, maar ook nog goed voor het milieu.
  • De standaard kleur waarin deze polyester bloembakken verkocht worden, is zwartgrijs. Maar je kan ze daarnaast ook verkrijgen in elke kleur die je maar wil. Het is door en door gekleurd. Dat wil zeggen dat de kleur tot in de kern doordringt. Bij alle weersomstandigheden of bij beschadiging blijft de bloembak zijn kleur behouden.
  • Je kan ze ook krijgen met verzonken wielen of met poten. Op die manier zijn ze nog makkelijker te verplaatsen. 
  • Omdat je ze in alle vormen en maten kan vinden, is het ook een ideale oplossing om je tuin of je terras mee af te bakenen. Je kan ze gebruiken om meer diepte te creëren in je tuin, om de loungeset af te werken die er staat. Of je kan er dakplatanen in planten en op die manier een natuurlijke schaduwbron creëren voor je terras. 

Polyester bloembakken en hun beplanting

Kan het water makkelijk weg lopen? Dan is dit ideaal voor wat je wil planten. Is dit niet het geval? Dan kan je bij deze bloembakken makkelijk zelf een gat boren. Wat je wil planten, hangt voornamelijk af van de grootte van je bloembak. Voor de rest maakt het weinig uit en kies je op basis van je persoonlijke voorkeur. Wil je graag het hele jaar door genieten van een bloeiende tuin? Ga dan voor verschillende polyester bloembakken en zet hierin planten met een verschillende bloeiperiode. Dan kan je het hele jaar door je tuin bewonderen in al zijn pracht en praal.

Kortom, aarzel niet langer en haal vandaag nog je polyester bloembakken in huis. Geef je tuin, balkon of dakterras die extra touch en laat ze het hele jaar door schitteren. Neem gerust contact met ons op als je meer info wenst.

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)