Polyester bakken op maat

polyester bakken op maat

 

Een polyester bak heeft een heel strak design en ziet er erg modern uit. Je kan het voor in de tuin gebruiken, denk zo onder andere aan een vijver of zwembad, maar ook binnenshuis zoals een plantenbak uit polyester. Er zijn vele opties hoe je deze kan gaan gebruiken.

Een polyester bak gaat vele jaren mee en is heel goed bestand tegen de vorst. De polyester bakken zijn door en door gekleurd en hebben een heel makkelijke drainage. Ze wegen niet veel waardoor je zelfs de hele grote modellen makkelijk kan verplaatsen.
Wij maken polyester bakken precies hoe u het wenst te hebben.

PU schuim

Al onze bakken maken wij met polyurethaanschuim, ook wel PU schuim genoemd. PU schuim heeft een gesloten celstructuur dat dient voor onder andere het vullen van dubbele bodems bij boten, voor isolatie en voor mallen van modellen. Hierdoor is het dus ook ideaal voor het gebruik in polyester bakken. Er zijn ook geen naden of onzorgvuldige aansluitingen mogelijk doordat dit in één aansluitende laag gedaan wordt.

Voordelen van een polyester bak

Een polyester bak brengt enorm veel voordelen met zich mee, hierdoor is het veel interessanter om hiervoor te kiezen in plaats van de meer traditionele bakken uit bijvoorbeeld beton.
Lees HIER  alle voordelen van een polyester bak.

Soorten polyester bakken

Een polyester bak kan voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen we een grote polyester bak maken die kan dienen als zwembad. Verder kan dit gebruikt worden voor een zwemvijver of zelfs voor een gewone vijver. Een kleinere bak kunnen we ook maken voor het gebruik van polyester plantenbakken.

Polyester zwembad

Wie droomt er nu niet van een eigen zwembad in de tuin. Echter vreest men hierbij te vaak over het prijskaartje dat dit met zich meebrengt. Om deze reden hebben wij besloten om onze zwembaden enkel uit polyester aan te bieden. Deze zijn namelijk veel goedkoper en extreem gemakkelijk in de aanleg. Een zwembad uit polyester is verder ook heel populair doordat het nog een hoop extra voordelen met zich meebrengt. Twijfel dus niet te lang, want eens je het zwembad hebt, zullen al je zorgen verwijden terwijl je lekker dobbert in het water. Wij maken een compleet gepersonaliseerd polyester zwembad, elke toevoeging dat je wenst te hebben aan het polyester kan je ook doorgeven, we kunnen dit toevoegen. Denk zo onder andere aan een leuke romaanse trap, die cirkelvormig in het water verdwijnt of onderwater verlichting.

Polyester vijver 

Een polyester vijver is ongetwijfeld één van de hoogtepunten die je in jouw tuin kan hebben. Het is een zeer sierlijke toevoeging en brengt meteen ook meer leven in de tuin. We kunnen de vijver ook personaliseren zodat dit een prachtige koi vijver kan worden. Je kan er ook heel eenvoudig modellen voor filterbakken, waterlopen en zelfs watervallen mee maken.

Polyester zwemvijver

Met een polyester zwemvijver geef je niet alleen meer visuele waarde aan jouw tuin, verder is het ook erg milieuvriendelijk en zeer gemakkelijk in onderhoud. Een groot voordeel is dat het zowel bij een moderne alsook een natuurlijke tuin past. De natuurlijke look is compleet onovertroffen, dit komt doordat je het zwemgedeelte van een zwembad combineert met het plantengedeelte van een zwemvijver om zo tot een prachtig geheel te komen waarin je letterlijk in de natuur zwemt.

Polyester plantenbakken 

In elke tuin past er wel minstens één polyester plantenbak, vaak zelfs meer. Het design van deze bakken zijn erg strak en ze ogen enorm nieuw. De levensduur is al snel enkele tientallen jaren. Ze zijn ook vorstbestendig, je kan ze dus altijd buiten laten staan. Het polyester absorbeert namelijk de warmte en houdt het in de bak. Je kan polyester plantenbakken heel makkelijk plaatsen, ze wegen namelijk niet veel wanneer er nog geen potgrond in zit. De kleur van de plantenbakken zijn door en door hetzelfde waardoor schade niet veel zal opvallen. We brengen ongeveer op 5 centimeter boven de bodem een buisje aan dat als drainage systeem te werk gaat. Zo kunnen de plantjes niet verdrinken.

Ingraven van de polyester bak

Met een polyester bak heb je heel veel mogelijkheden. Zo kan je deze bijvoorbeeld gebruiken als vijver. Deze kan je dan geheel ingraven in de grond. Je kan deze ook half ingraven en bijvoorbeeld glas verwerken in de bak zodat je zicht hebt op de vissen in de bak. Ook kan je deze geheel op de grond zelf laten staan. Afhankelijk van elk soort tuin, model en gebruik van de bak kan elke methode die je gebruikt een heel speciale sfeer geven aan je tuin. Zo kan je ook een polyester bak gebruiken als zwembad. Lees HIER meer over de functies en het gebruik van een polyester zwembad.

Aanbod van alle ral-kleuren voor onze polyester bakken

We kunnen onze zelfgemaakte polyester bakken in alle ral-kleuren aanbieden. De kleur van de buitenkant van de bak is ook hetzelfde als alle laagjes eronder. Op deze manier zal het ook niet veel opvallen als er ooit schade aan de bak komt. Voor zwembaden bieden we 6 verschillende ral-kleuren aan.

polyester bak bruin polyester bak grijs