Polyester voor particulieren en doe-het-zelvers

Ben je een particulier of een echte doe-het-zelver? En ben je zelf je vijver, zwemvijver of zwembad aan het bouwen? Gebruik dan een duurzame eindafwerking in polyester. Hiervoor ben je  bij Polyester De Schepper aan het juiste adres! Wij maken polyester bakken en werken jouw project of in elke gewenste vorm of afmetingen.

Polyester dient perfect geplaatst te worden om te zorgen dat het een erg lange levensduur heeft, daarom plaatsen wij deze graag bij particulieren en doe-het-zelvers. De polyester bak maken we ter plaatse of in ons atelier. Bij twijfel of het wel de moeite is om polyester te gebruiken raden we je aan om even de voordelen van een polyester bak (LINK VOORDELEN POLYESTER BAK) te bekijken.

Een kwaliteitsvolle uitvoering van alle polyesterwerken is gegarandeerd bij ons 

De plaatsing van onze polyester gebeurt steeds op een erg  precieze manier. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van vinyester polyester kan er geen osmose vormen bij onze zwembaden, vijvers, zwemvijvers en onze andere polyester bakken wanneer dit ook hier nodig zou zijn.

Met vinylester blijft alles namelijk in een perfecte conditie. Hierdoor betaal je veel minder dan andere monoblok bakken. 

Elk soort polyester bak kunnen we ter plaatse komen maken. Je graaft de ruimte uit waarin de polyester bak aangebracht moet worden, en wij doen de rest. Als de bak niet te groot hoeft te zijn kunnen we deze uiteraard ook in ons atelier maken en vervolgens komen leveren.

We kunnen zo bijvoorbeeld een polyester vijver(LINK POLYESTER VIJVER), zwemvijver(LINK POLYESTER ZWEMVIJVER) of zwembad(LINK ZWEMBAD) voor je maken. Verder kunnen dit bijvoorbeeld ook bloembakken uit polyester (LINK POLYESTER BAKKEN)zijn.  

Polyester brengt tal van mogelijkheden met zich mee

Met een polyester bak kan je talloze mogelijke extra’s maken. Je kan extra vormen toevoegen om het compleet uniek te maken. 

Als je een polyester zwembad wenst te hebben, kunnen we deze bijvoorbeeld komen plaatsen met een verzonken compartiment voor het afdekluik. Rolluiken voor je zwembad zijn immers erg nuttig en zeer praktisch om het zwembad proper te houden en de warmte van het water langer vast te houden. Bovendien zorgt het er voor dat kinderen of dieren niet per ongeluk in het water kunnen vallen. Daarom is een goed rolluiken systeem altijd aangeraden. Esthetisch gezien is dit enorm aantrekkelijk, want je kan de rolluiken zijn netjes geïntegreerd.

Ook onderwater verlichting is een mogelijkheid bij zowel zwembaden, vijvers en zwemvijvers uit polyester. Daarom maken we uit polyester alle vormen die je zelf wenst te hebben om hier verlichting bij toe te voegen. Langs de zijkant of langs onder? Alles is mogelijk.

We kunnen ook leuke speciale trappen gaan maken uit polyester. Dit bij zowel een polyester zwembad als bij een polyester zwemvijver.

Denk zo bijvoorbeeld aan leuke romaanse trappen, die cirkelvormig in het water verdwijnen. Deze zijn bijzonder populair. Uiteraard kan je ook voor een meer klassieke rechte trap opteren. 

Ook ingangen voor skimmers behoren tot de mogelijkheden. Deze zorgen er namelijk voor dat het zwembad proper blijft. 

Nog een leuke gadget dat je aan je zwembad kan toevoegen is een jetstream, hierbij maken we uit polyester een ingang zodat je de jetstream kan aansluiten. Een jetstream zorgt ervoor dat je tegen de stroom in kan zwemmen. Zo blijf je letterlijk ter plaatste zwemmen. Het oppervlak van je zwembad  hoeft hiervoor niet groot te zijn, waardoor dit bij kleinere zwembaden erg populair is.

Een jetstream creëert een heel krachtige stroming dat zelfs een professionele zwemmer uitdagend zal vinden. Eerst zuigt de jetstream het water uit het zwembad en vervolgens stuurt deze het met extra kracht terug het water in, dankzij deze kracht kan je letterlijk ter plaatse zwemmen.

De jetstream is een must have voor sportieve zwemmers, je kan hiermee dagelijks aan je conditie werken zonder steeds naar een openbaar zwembad te gaan.

De mogelijkheden in polyester zijn bijna ontelbaar.

We kunnen ook een polyester vijver maken die geschikt is als koi vijver

Ben je een fan van de befaamde koi vissen? Zou je er zelf graag hebben? Dan geef je deze best de nodige luxe die ze verdienen. Een polyester vijver is de ultieme droom voor elke koi. Het is stevig, veilig en gaat enorm lang mee, net zoals de koi zelf.

Onze polyester vijvers zijn perfect geschikt voor de prachtige koi vissen.

Een koi vijver moet erg steriel zijn. Je plaatst hierin bijvoorbeeld beter geen planten want de kois zullen deze meteen gaan opeten waardoor de waterkwaliteit achteruit zal gaan.

Een koi vijver is ook dieper dan een standaard vijver. Hiermee voorkomt men een te grote schommeling van de watertemperatuur. Doordat kois grote vissen zijn, hebben ze ook meer ruimte nodig dan andere vissen. Bij deze vijvers werk je ook beter met een goede vijverpomp, deze brengt dan genoeg water naar de filter om zo de waterkwaliteit hoog te houden.

Onze werkwijze 

We bespreken vooraf eerst heel nauwkeurig wat er allemaal gedaan moet worden in polyester. Dit kan telefonisch, via e-mail of door even langs te komen in ons atelier.

Ook alle extra’s uit polyester zijn hier bespreekbaar.

De grondwerken zelf doen wij niet. Wanneer de grondwerken klaar zijn komen we op locatie waar we vervolgens de polyester bak ter plaatse beginnen te maken.

We kunnen ook in ons atelier de polyester bakken maken en vervolgens komen leveren.

Een tevreden klant is ons doel. Hierdoor werken we zeer gedetailleerd en zorgen we dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Zo kan iedereen tevreden genieten van het afgewerkte project.