Polyesterwerken in onderaanneming

Ben je tuinaannemer, zwembadbouwer of heb je een vijvercenter? Dan heb je wellicht nood aan iemand die voor jou een polyester bak uit elk soort en vorm kan plaatsen. Hiervoor ben je  bij Polyester-DeSchepper aan het juiste adres! 

Polyesterwerken op een uiterst kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd.

Onze plaatsing van polyester gebeurt steeds op een erg nauwkeurige manier. We hebben jaren ervaring en dankzij ons gebruik van vinylester polyester zorgen we ervoor dat er zelf geen osmose kan vormen bij zwembaden, vijvers, zwemvijvers en andere polyester bakken indien nodig.

Dankzij het vinylester blijft alles in een perfecte conditie en betaal je veel minder dan andere monoblok bakken. Een zwembad of zwemvijver uit polyester is ook nog steeds zeer soepel en stevig. Het brengt dus enkel voordelen met zich mee.

We kunnen elk soort polyester bak ter plaatse komen maken. Je graaft de ruimte uit waarin de polyester bak aangebracht moet worden, en wij doen de rest. Uiteraard kunnen we de polyester bak ook in ons atelier maken en vervolgens komen brengen. 

Je kan elke soort opdracht voor de polyester bak doorgeven aan ons.

Een polyester bak is meer dan gewoon een vierkante bak. Er zijn talloze mogelijkheden wat je met het polyester kan doen en welke vormen je wenst te hebben, ideaal dus voor elk soort gebruik. 

Bij een polyester zwembad kunnen we bijvoorbeeld een extra bak maken waarin er rolluiken geplaatst worden. Dit is enorm praktisch en gemakkelijk voor gebruik. Verder zorg het er ook voor dat kinderen of dieren niet per ongeluk in het water kunnen vallen. Een goed rolluiken systeem is daarom altijd aangeraden. Esthetisch gezien kan dit ook enorm aantrekkelijk zijn, want je kan de rolluiken hierdoor verbergen en erboven kan men dan een houten terras en wat ligstoelen plaatsen.

Verder kan je bij een polyester zwembad ook met onderwater verlichting gaan werken, dit geeft ook een heel leuk effect bij je zwembad. Wij maken daarom ook uit polyester de vormen die je zelf wenst te hebben om hier verlichting bij toe te voegen. Langs de zijkant of langs onder? Alles is mogelijk.

Een waterterras behoort ook tot de mogelijkheden. Hier kan je tijdens de zomer dan lekker in dobberen met een drankje erbij.

Ook kunnen we speciale trappen gaan maken uit polyester. Dit kan zowel bij een polyester zwembad alsook bij een polyester zwemvijver.

Hierbij zijn de romaanse trappen, die cirkelvormig in het water verdwijnen, erg populair. Je kan uiteraard ook voor een meer klassieke rechte trap opteren. 

We kunnen ook ingangen voor skimmers plaatsen zodat het zwembad proper blijft. De mogelijkheden zijn bijna ontelbaar.

Ook de plaatsing van een koi vijver behoort tot de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een polyester vijver die ook als koi vijver kan dienen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

We kunnen een polyester vijver maken die perfect geschikt is voor de prachtige koi vissen.

Een koi vijver dient namelijk heel steriel te zijn, je plaatst hierin bijvoorbeeld beter geen planten want de kois zullen deze meteen gaan opeten, hierdoor zou de waterkwaliteit meteen ook achteruit gaan.

Verder dient een koi vijver ook dieper te zijn dan een standaard vijver. Hiermee voorkomt men een te grote schommeling van de watertemperatuur. Doordat kois grote vissen zijn, hebben ze ook meer ruimte nodig dan andere vissen. Bij deze vijvers werk je ook beter met een goede vijverpomp, deze brengt dan genoeg water naar de filter om zo de waterkwaliteit hoog te houden.

Polyesterwerken voor tuinaannemers

Als tuinaannemer wil je er zeker van zijn dat je jouw klant het beste kan aanbieden. Dankzij onze jarenlange specialisatie in polyester werken we daarom in onderaanneming vaak samen met tuinaannemers voor het plaatsen van allerhande soorten polyester bakken. 

Dit kan bijvoorbeeld een polyester vijver(LINK POLYESTER VIJVER), zwemvijver(LINK POLYESTER ZWEMVIJVER) of zwembad(LINK ZWEMBAD) zijn, maar ook bloembakken uit polyester (LINK POLYESTER BAKKEN)worden bij ons op maat en erg kwalitatief gemaakt. 

Zo kan je aan jouw klant op het vlak van polyester werken het beste van het beste garanderen. We komen ter plaatse het polyester aanleggen en doen uiterst nauwkeurig en op maat. 

Twijfel je of het wel de moeite is om polyester te gebruiken? Bekijk even de voordelen van een polyester bak (LINK VOORDELEN POLYESTER BAK) 

Polyesterwerken voor zwembadbouwers of vijvercentra

We kunnen voor een vijvercentrum ter plaatse bij de klant een polyester zwemvijver (LINK POLYESTER ZWEMVIJVER) of een polyester vijver (LINK POLYESTER VIJVER) uit plaatsen in onderaanneming. Ook voor een zwembadbouwer doen we dit er graag.

Onze werkwijze 

Eerst bespreken we nauwkeurig wat er allemaal gedaan moet worden in polyester. Dit kan telefonisch, via e-mail of door even langs te komen in ons atelier. 

We bekijken ook meteen alle extra’s die nodig zijn in polyester. 

Heb je enkel een polyester bak nodig? Een polyester bak die gaat dienen als zwembad waarin er verlichting, wat skimmers en een ingebouwde trap moet komen? Bij plantenbakken uit polyester maken we ook een drainage systeem aan. Alles is bespreekbaar.

De grondwerken zelf doen wij niet. Nadat de grondwerken klaar zijn komen we op locatie en vormen we vervolgens ter plaatse de polyester bak.

Ook in ons atelier kunnen we polyester bakken maken en vervolgens komen leveren.

Een tevreden klant is ons doel. We werken daarom heel gedetailleerd en zorgen dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Zo kan iedereen tevreden genieten van het afgewerkte project.