Vakantie in eigen land met onze polyester zwembaden en -vijvers

By in ,
3855
Vakantie in eigen land met onze polyester zwembaden en -vijvers

Het zijn onzekere tijden. Kunnen we deze zomer naar het buitenland reizen? Of blijven we deze vakantie beter thuis? Kunnen we dan wel hetzelfde vakantiegevoel creëren zoals in het buitenland? Bij Polyester De Schepper helpen wij je aan het vakantiegevoel met onze polyester zwembaden en –vijvers.

Covid-19, coronacrisis, lockdown, coronavirus… Deze woorden vliegen ons dagelijks om de oren. Het zijn onzekere tijden voor ons en de rest van de wereld. Dit virus zorgt ervoor dat we elke dag een aantal jobs met elkaar combineren. We oefenen onze job uit, maar daarnaast moeten we onze kinderen entertainen, het huishouden runnen… Iedereen snakt naar wat rust. Zowel fysiek als mentaal. Maar kan onze vakantie naar het buitenland doorgaan. Zullen we kunnen genieten van de Spaanse zon of de Griekse sirtaki kunnen dansen? Blijven we niet beter in eigen land om besmettingen tegen te gaan? Maar hoe creëren we dat vakantiegevoel dan? Polyester De Schepper wil je hier graag bij helpen.

Vakantie in eigen land

Er zijn een heleboel manieren om een vakantiegevoel te creëren in eigen land. Zo kan je ervoor kiezen om naar de zee of de Ardennen te gaan. Maar je kan er ook voor kiezen om een vakantiegevoel te creëren in eigen tuin. Creëer je eigen Camping de jardin of ga je liever naar het zwembad. Creëer dan je eigen piscine de jardin met onze polyester zwembaden en zwemvijvers.

Meer en meer mensen laten een zwembad aanleggen of kiezen voor een binnenzwembad. Als je kiest om buiten een zwemvijver of zwembad te laten plaatsen, moet je rekening houden met de ligging. De plek waar je het meeste en het langste zonlicht hebt, is een plus. Zeker wanneer je opteert om een zwemvijver te laten plaatsen. Op die manier kunnen de vijverplanten het beste groeien. Maar te veel zonlicht is ook niet goed, want dat kan ervoor zorgen dat de algengroei sterk gaat stijgen. Een halve dag zonlicht volstaat dus.

De voordelen van polyester zwembaden en -vijvers

Ben je bang voor het prijskaartje? Dan moet je met onze polyester zwembaden of zwemvijvers niet langer twijfelen. Het grote voordeel van een polyester zwembad en -zwemvijver is dat zo’n zwembad relatief goedkoop is. Maar ze hebben ook nog tal van andere voordelen:

  • Naast goedkoop is een polyester zwembad ook makkelijk in aanleg. Het duurt niet lang om zo’n zwembad te plaatsen.
  • Daarnaast zijn deze zwembaden ook heel soepel en stevig.
  • Ze zijn ook UV-bestendig. Hierdoor gaan ze niet verkleuren bij de geringste zonnestralen. Maar naast UV-bestendig zijn onze zwembaden ook bestand tegen chloor en reinigingsmiddelen.
  • Om je zwembad proper te houden, kan je ervoor kiezen om een rolluik te installeren. Dit is niet enkel praktisch en gemakkelijk in gebruik, maar zorgt er ook voor dat je kinderen en dieren niet in het water kunnen vallen.
  • Bovendien is het ook een prachtige toevoeging. Het heeft je tuin net dat tikkeltje extra. Je kan het ook helemaal decoreren naar jouw eigen wensen. Zo kan je kiezen voor onderwaterverlichting. Dat heeft een leuk effect aan je zwembad. Je kan ook de bak met het rolluik afwerken met een houten terras waarop je je ligstoelen plaatst. Of wil je liever ronddobberen op het water? Dan is een waterterras misschien iets voor jou.

Je ziet het een polyester zwembad heeft naast heel wat voordelen, ook heel wat middelen om je zwembad de eyecatcher van je tuin te maken.

Wanneer we een zwembad plaatsen, is voor ons kwaliteit enorm belangrijk. We willen je de beste zorg en het mooiste zwembad geven. Maar nu moeten we ook rekening houden met de lockdown maatregelen tegen het coronavirus. Dat wil zeggen dat we minimum 1,5 meter afstand moeten bewaren tussen onze klanten, maar ook tussen elkaar.

Kortom, twijfel niet langer en creëer dat vakantiegevoel in eigen tuin met onze polyester zwembaden en -vijvers. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)